kurdele nakışı havlu

31 Ekim 2009 Cumartesi




havlu güpürünün üzerine yaptığım kurdeleden yıldız çiçeği. yaprak ve saplarını boncukla işledim. başladığım işin sonucunu görmek için uykumdan fedakarlık ediyorum. yayınlamak için sabırsızlığımdan havluya monte etmeden iğneyle tutturarak fotoladım. diğer boncuk işleme havlumda bitti,fotoğrafını çekip en kısa zamanda yayınlarım hoşçakalın.

kurdele nakışı


kurdele'den yıldız çiçeği yapımı: fotoğrafta görüldüğü gibi kurdeleyı birbirine bakacak şekilde katlayıp teyerliyoruz, ara ölçülerinin aynı olmasına dikkat edin aralar çiçeğin taç yaprakları olacak,6 ara hazırlayınca büzdürüp bitiş yerine düğüm atın iki ucu birleştirip dikin ve kullanacağınız yere monte edin, kolaygelsin.

kurdele nakışı havlu

29 Ekim 2009 Perşembe

ahşap tepsim,anneme

27 Ekim 2009 Salı

Bu tepsimin süslemesini hazır sticker'la yaptım. ve anneme hediye ettim

nostalji



canım arkadaşım seher'in sandıktan çıkardığı 20 yıl önce yapılmış duvar süsleri. çok sevdim ben bunları çok hoşuma gitti. ayrıca beni blogumda yalnız bırakmayan yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

mervenin patiği


merve 18 yaşında çok tatlı ve akıllı bir genç kız yaptığı bu güzel patiği bloğumda yayınlamaktan onur duydum.ellerine sağlık merveciğim.

boncuk işlemeli havlu

26 Ekim 2009 Pazartesi

yeni başladığım havlu, boncuk ve pullarla işliyorum. seccade ve bohçayla takım yapmak istiyorum biter bitmez yayınlarım. Bitmiş hali burdan bakınız

sofra takımı

23 Ekim 2009 Cuma


alt açma minderi

21 Ekim 2009 Çarşamba



bu alt açma minderini, canım arkadaşım özlem'in kasım ayında doğacak oğlu Burak bebeğe yaptım. figürleri kumaş boyasıyla çalıştım,kenarları zincir işi, güle güle kullansınlar :)

pul ve boncuk işleme çanta

20 Ekim 2009 Salı


pul ve boncuk işleme çanta, parlak kumaşa pul ve boncuklarla işlediğim çanta bu çantayıda 22 yaşındaki gamze yeğenime hediye ettim severek kullanıyor.

liflerde boncuklandı


canım arkadaşım özlem'in annesi kızlarıma bu lifleri hediye göndermiş, emeğinize sağlık ellerinizden öpüyorum.

pembesi küçük kızlarıma

10 Ekim 2009 Cumartesi



boncuklu patiğin sayısını azaltarak kızlarıma yaptığım ve severek giydikleri patik örneği


örgü




örgü



örgüde hiç başarılı olamadım, bıkmadan sürekli denedim ama olmayınca olmuyor. bu örnek arkadaşım aynur'un emeği kızlarıma hediye göndermiş ellerine sağlık.

örgü




Annemin kızlarıma tığ ile ördüğü şal modeli ellerine sağlık anneciğim.

örgü

9 Ekim 2009 Cuma






kış geliyor,örgü modellerimi paylaşmak istedim kolay gelsin.

kumaş boyama



Anasayfa