kurdele nakışı havlu örnekleri

19 Eylül 2010 Pazar

kurdele nakışı havlu

merhaba epey uzun bir ara verdim, kızlarım 1. sınıfa başladı şimdiden 1 haftalık öğrenciler, kısa zamanda fotolarını yayınlarım. Bir iki gündür arkadaşlarımın bloglarını ziyaret edince birden can geldi bana, ne duruyorum bari depodaki fotolarla güncellede katıl aralarına, ama bloguma girmek uzun sürdü şifremide unutmuşum :)

8 yorum. yorum yaz:

Selma Tasarım dedi ki...

Renkleri çok güzel ikisinin de :)

nesrin dedi ki...

Cok güzel desenler ellerine saglik. Sevgiler...

Filiz dedi ki...

elifcim özlemişim seni canım arkadaşım,tayininizin çıkmamasına inan çok üzüldüm,inşallah seneye istediğiniz yere çıkar.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
havlular bir harika olmuş.kurdele nakışı yapmayıözlemişim havluları görünce anladım:)öptüm canım
tekrar hoşgeldin

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Maalesef hersey herzaman istedigimiz gibi olmuyor. Herseyin hayirlisi diyelim.

yurdagül dedi ki...

sevgili elif kardeşim güzel yüzlü hemşerim bende tireboluluyum sizi uzunca bi zamandan beri takip ediyorum ama yorum bırakamıyodum bloğum olmayınca nihayet bende sizin aranıza katıldım şimdi yorum yazmanın sevincini yaşıyorum.canım inan çokk üzülüyorum tayininizin cıkmamasına vardır onda bi hayır üzme kendini ne zaman atamalar oluyo bildirirden sana dua ederim hani 4444 defa okunan dilek duası varya onu ALLAH ın izniyle istediğin yere yerleşirsin yavrularınada ömür boyu başarılar dilerim.hiç bişeye canını sıkma bu arada yaptığın her işin çokkk güzel ellerine gözlerine sağlık RABbim nazardan korusun sevgilerimi gönderiyorum gebzeden.sağlıcakla kal.

Adsız dedi ki...

yurdagül hemşerim adı/URL den sadece isim yazarak yorum bırakılabiliyor. sanırım bunu kısa zamanda blogumun bir köşesine yazmalıyım yorum yazmak isteyipte bilmeyen olabilir.

elif şen dedi ki...

:) hata yaptım adımı yazmamışım

lidia dedi ki...

que hermoso trabajo'aqui aun no es tan bien trabajado,,, me facino el colorido y su buen trabajo
gracias por compartir
sud america


Anasayfa