kurdele nakışı havlu

6 Mart 2010 Cumartesi

sevgili merve'nin kermese hediye yaptığı kurdele nakışı havlu. Bu sıralar bir tembellik sardı beni:) bir yatak örtüsü başladım 3. hafta hala yastıklardayım. böyle giderse sene sonuna yetişir, büyük iş korkuttu beni. nasılsa bitmez diyemidir bilmiyorumki. dua edin kızlar çabuk bitsin.

3 yorum. yorum yaz:

Çiçek Hoby dedi ki...

canım inan çok özledim ama galiba benden bu kadar.Benim toparlanmam aylar alır.Sen de bu enerji varken (allah bozmasın)devam et.Bende en yakın takipçin olucam:Öpüyorum.

sibel dedi ki...

elifim sen ne yaparsan çok güzel yaparsın.. sabırsızlıkla bekliyorum .Merve'nin eline sağlık süper bir paylaşım olmuş.sevgiler.

ilmekilmek dedi ki...

slm elifcim, nasılsın, özlemden güzel sözlerini duydum çok teşekkür ederim canım, çok kibarsın, seninde ellerine emeğine sağlık işlerinin hepsi birbirinden nefis görünüyor inanki, inşallah yatak örtünüde kısa zamanda tamamlarsın, eminim yeni tatilden dönmenin etkiside vardır bu isteksizliğin altında, panik yapma bekle geçer he he... canım ben pek bloga girmiyorum artık sanırım 4 yılın verdiği bir bıkkınlık var ama bırakamıyorumda ördüklerimi yayınlayıp çıkıyorum,sıkıldım artık heralde ondan, böyle arada uğrarım görüşmek üzere şimdilik kaçtım, buarada arabana hayırlı müşteriler inşallah.. öptüm...


Anasayfa