inci top küpe ve yüzük

13 Şubat 2011 Pazar



inci top küpe ve yüzük yaptım. bu yıl 2 kurs beni biraz zorlasada yaptığımı işler yorgunluğumu gideriyor:) tabi hepsine birden yetişemediğm için blogumu çookk ihmal ediyorum.
bu yıl ilk kez karabük HEM'de elişleri satışa çıkarıldı, bende bazı takı ve kurdele nakışı işlerimi satışa yolladım, hemen satıldı iyide oldu en azından limitleri çok aştığım hobi masraflarımın çerezi oldu. hatta bazı yaptığım takıları fotolamadan yollamışım, gitti giti:)) tekrar yapar yayınlarım inşallah. bu arada tel kırmada öğrendim ilk işim yolda yakında karşınızda:)) yorum yazamadığım arkadaşlarım beni affedin inanın sayfalarınızı takip ediyorum ve hepiniz süpersiniz.

8 yorum. yorum yaz:

Unknown dedi ki...

Çok ama çook şirin olmuşlar :)
Ellerine sağlık ,güle güle kullan :)
sevgilerimle..

GÖNÜL dedi ki...

sevgili elif çok şık olmuş ellerine sağlık

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

ÇOK GÜZELLER....

Mevlid kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. SEVGİLER...

marifet23.blogspot.com dedi ki...

Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Mevlit kandilin vede sevgililer günün kutlu olsun.

Nuray KASAP dedi ki...

Sonunda takılar günyüzüne çıkmaya başladı. çok güzel gelin gibi süzülüyor küpeler ve yüzük ellerine sağlık. Umarım tatil güzel geçmiştir. Kızlarımı öpüyor 2.dönemde de başarılar diliyorum.

elifşen dedi ki...

arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allahım bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin, bizi ve yakınlarımızı daima korusun amin.
merhaba nuray halamız, tatilimiz çok güzel geçti dolu dolu 10 gün tabi Ahmet'i zorla götürdüğümüz için surat asık :) kızları topkapı sarayına götürmek istedim ama fırsat olmadı hem canan hala oradamı diye bakmak istiyordum. epeydir ona ulaşmaya çalışıyorum ona ulaşabileceklere haber verdim tabi sonuç vermeye başladı:)yakında görüşürüm inşallah. benim facebook' bak cananla ilgili bir haber yayınladım öptüm.

haceristan dedi ki...

çok güzel olmuşlar elinize sağlık takı yapmak çok zevklidir.insan başladımı bırakamıyor.

Marifetane hobi dedi ki...

merhabalar canım, görüşmeli çok güzel şeyler yapmışsın , 10 dkdır geziyorum blogunu ellerine sağlık..Ben elbistanlm blogumu ismini marifetane olarak değiştirdim işte yine buradayım..tekrar görüşmek üzre sevgiler selamlar canım..


Anasayfa